Fjällkäk

Recept och matinspiration från norr

Om oss

Fjällkäk är en inspirationssida med recept och matkunskap från norr. Sajten drivs av Visit Fjällen vars mål är att fler ska få upp ögonen för vår vackra fjällvärld. Fjällen är ett fantastiskt resmål som är väl värt ett besök både sommar och vinter. I fjällen hittar man dessutom mängder av passionerade mathantverkare och kockar som skapar magi med lokala råvaror och välkomponerade smaker. Vi hoppas att fler ska få upp ögonen för fjällen och komma på besök både för maten som definitivt är värt en egen resa. Men vi vill också så ett slag för äventyren och upplevelserna utanför restaurangdörren. Fjällen bjuder på både utmanande adrenalinkickar och avkopplande lugn för kropp och själ.

Varmt välkomna till fjälls!

Här hittar du restauranger i fjällen. 

Läs mer om fjällen här. 

Vill du också synas online?

Visit Fjällen AB driver Fjällbyrån i Jämtland som är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med specialisering inom platsmarknadsföring.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är en viktig del för att synas i digitala kanaler. Fjällbyrån hjälper er gärna att synas högre upp i Googles sökresultat. Till att börja med kan du ta del av vår guide till sökmotoroptimering som är gratis. Sökmotoroptimering har stor potential att skapa nya kunder till er verksamhet, vi rekommenderar starkt att ni investerar tid och resurser i att förbättra er synlighet.

Men till dess vi hörs önskar vi er smaklig spis!

© 2024 Fjällkäk

Tema av Anders Norén